You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

LYHYTAIKAINEN RAHOITUS

Odottamattomat kulut tai hitaasti saapuvat tulot eivät ole enää ongelma lyhytaikaisen lainatarjouksemme ansiosta. Erottelemme perinteiset ja uusiutuvat lyhytaikaiset lainat. Klassikkoja jaetaan enintään 1 vuoden ajalle. Valmiusluotto on uusittavissa jokaisen jakson jälkeen. Lyhytaikaiset lainat on tarkoitettu lisäämään lyhytaikaista käyttöpääomaa (esim. uuden omaisuuden osto, omaisuuden tai kiinteistön hankinta). Laina voidaan nostaa euroissa tai dollareissa laina-ajalle 3 kuukaudesta 3 vuoteen. Lyhytaikaiset lainat rahoitustarpeisiisi Tilannestasi riippumatta löydät taloudellisiin tarpeisiisi sopivan lyhytaikaisen lainan. Tässä on esimerkkejä "TALOUSNEUVOJA" -lainan monista käyttötavoista

Käyttää

KESKIPÄINEN / PITKÄAIKAINEN RAHOITUS

Kuten ehkä tiedät, rakentamisen suunnitteluprosessi on aina ollut kaikkea muuta kuin täydellinen... Aikaisemmin projektien aikataulut olivat epärealistisen optimistisia... Tästä johtui keskimäärin 45 % viikossa luvatusta työstä. Päättymispäivä hänen toimikautensa päätyttyä. Tällaisten rikkomusten vuoksi alihankkijat odottaisivat edellisen tehtävän valmistumista ennen kuin seuraava työvaihe voisi edetä. Tämän ongelman ratkaisemiseksi rakennustoimistomme toteutti urakoitsijoiden kanssa koordinoidun vetosuunnitteluprosessin. viikoittain. Vetoaikataulutusmenetelmä laskee ajoituksen käänteisessä järjestyksessä.

Käyttää

Tarjoamme lainoja erittäin joustavin ehdoin

Korkomme vaihtelevat pyydetyn summan ja laskutuskauden mukaan. Hintamme ovat suhteellisen alhaiset ja vaihtelevat 2 % ja 8,90 % välillä. Valitse henkilökohtainen laina, niin hyödyt kiinteästä korosta. 2 % ja 8,90 % välillä se ei muutu laina-ajan aikana. Valitset itsellesi parhaiten sopivan määrän ja ajan. Henkilölainalla voit nostaa lainoja 3 000 - 5 000 000 euroa 12 - 240 kuukauden ajalle.

Käyttää