You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Vastuullinen toimittaja : TALOUSNEUVOJA
isäntä : Ligne Web Services
Osoite : Köpmansgatan 24, 21600 Pargas, Suomi
Tervetuloa tietosuojavastuusivullemme! Kun käytät verkkosivustoamme, luotat tietosi meihin. Nämä Tietosuojaseloste on tarkoitettu auttamaan sinua ymmärtämään, mitä tietoja keräämme, miksi ja mitä teemme niillä. Jos jaat tietoja kanssamme, voimme parantaa oikeuksiamme. Voimme esimerkiksi näyttää sinulle osuvampia hakutuloksia ja mainoksia, auttaa sinua olemaan yhteydessä ihmisiin tai tehdä jakamisesta muiden kanssa nopeampaa ja helpompaa. Jos käytät oikeuksiamme, haluamme sinun kertovan selkeästi, kuinka käytämme tietojasi ja yksityisyytesi muotoja. Tämä on tärkeää; Toivomme, että olet lukenut sen huolellisesti. Muista, että voit löytää säätimiä tietojesi hallintaan sekä yksityisyytesi ja turvallisuutesi suojaamiseen. Pyrimme pitämään sen mahdollisimman yksinkertaisena.

Asiakkaillamme on oikeus päästä käsiksi, oikaista ja poistaa henkilötietoja sekä vastustaa näiden tietojen käsittelyä milloin tahansa kirjallisella pyynnöstä. Yritys tekee kaikkensa ryhtyäkseen tarvittaviin varotoimiin varmistaakseen henkilötietojen turvallisuuden ja yksityisyyden ja estääkseen niiden muuttamisen, vahingoittumisen, tuhoutumisen tai luvattomien kolmansien osapuolten pääsyn niihin. Yhtiö ei kuitenkaan hallitse kaikkia Internetin käyttöön liittyviä riskejä ja siksi varoittaa sivuston käyttäjiä mahdollisista Internetin toimintaan ja käyttöön liittyvistä riskeistä. Sivusto voi sisältää linkkejä muille sivustoille tai muihin Internet-resursseihin. Koska Yritys ei voi hallita näitä verkkosivustoja ja ulkoisia lähteitä, yritys ei ole vastuussa näiden verkkosivustojen ja ulkoisten lähteiden tarjoamisesta tai näyttämisestä, eikä sitä voida pitää vastuussa sisällöstä, mainonnasta, tuotteista, myynnistä tai muusta materiaalista. saatavilla näiltä verkkosivustoilta tai ulkoisista lähteistä.

Voit tarkastella tai muokata monien työntekijöidemme henkilötietoja verkossa. Voit myös tehdä valintoja tietojesi keräämisestä ja käytöstä. Se, miten pääset käsiksi tai hallitset henkilötietojasi, riippuu käyttämistäsi palveluista. Voit valita, haluatko saada markkinointiviestintää verkkosivustoltamme sähköpostitse, tekstiviestinä, postitse tai puhelimitse. Jos saat meiltä mainossähköposteja tai tekstiviestejä ja haluat kieltäytyä niistä, noudata viestissä olevia ohjeita. Voit myös tehdä valintoja myynninedistämissähköpostien, puheluiden ja kirjeenvaihdon vastaanottamisesta vierailemalla ja tilaamalla yhtiön promootioviestintäpäällikköä. Tämän avulla voit päivittää yhteystietoja, hallita yhteydenottoasetuksia, peruuttaa sähköpostitilauksen ja valita, jaatko tietosi kumppaneidemme kanssa. Nämä vaihtoehdot eivät koske pakollisia palveluviestintää, joka on osa tiettyjä verkkosivuston palveluita.

Yrityksemme kerää tietoja toimiakseen tehokkaasti ja tarjotakseen parhaat kokemukset palveluistamme. Annat osan näistä tiedoista suoraan, esim. B. kun luot henkilökohtaisen tilin. Saamme osan tästä tallentamalla, kuinka olet vuorovaikutuksessa palveluidemme kanssa, esimerkiksi käyttämällä teknologioita, kuten evästeitä, ja vastaanottamalla virheraportteja tai käyttötietoja laitteellasi käynnissä olevista ohjelmistoista. Saamme tietoja myös kolmansilta osapuolilta (mukaan lukien muut yritykset). Täydennämme keräämiämme tietoja esimerkiksi ostamalla demografisia tietoja muilta yrityksiltä. Käytämme myös muiden yritysten palveluita sijainnin määrittämiseen IP-osoitteesi perusteella ja tiettyjen sijaintisi työntekijöiden personoimiseen. Keräämämme tiedot riippuvat käyttämistäsi palveluista ja resursseista.

Verkkosivustomme käyttää keräämiämme tietoja kolmeen perustarkoitukseen: liiketoimintamme harjoittamiseen ja tarjoamiemme palvelujen tarjoamiseen (mukaan lukien parantamiseen ja personointiin), viestinnän, mukaan lukien myynninedistämisviestinnän, lähettämiseen ja mainosten näyttämiseen. Näiden tavoitteiden saavuttamiseksi yhdistämme käyttämäsi verkkosivuston eri palveluista keräämämme tiedot tarjotaksemme johdonmukaisemman, johdonmukaisemman ja henkilökohtaisemman käyttökokemuksen. Yksityisyyden parantamiseksi tarjoamme kuitenkin teknisiä ja menettelyllisiä takeita tiettyjen tietojen yhdistelmien estämiseksi. Tallennamme esimerkiksi sinulta keräämämme tiedot, kun olet todentamaton (et ole kirjautunut sisään) erillään tilitiedoista, jotka tunnistavat sinut suoraan, kuten esim. B. Nimesi, sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi.

Jaamme henkilötietojasi suostumuksellasi tai tarpeen vaatiessa tapahtuman suorittamiseksi tai pyytämäsi tai valtuutetun palvelun tarjoamiseksi. Jaamme esimerkiksi sisältöäsi kolmansille osapuolille, jos pyydät meitä tekemään niin. Kun annat oston maksutiedot, jaamme maksutiedot pankkien ja muiden yritysten kanssa, jotka käsittelevät maksutapahtumia tai tarjoavat muita taloudellisia vaikutuksia petosten estämiseksi ja luottoriskin vähentämiseksi. Lisäksi jaamme henkilötietoja tytäryhtiöidemme ja määräysvallassa olevien tytäryhtiöidemme välillä. Jaamme henkilötietoja myös puolestamme toimivien toimittajien tai edustajien kanssa tässä ilmoituksessa kuvattuja tarkoituksia varten. Esimerkiksi yritykset, joita sitoudumme tarjoamaan asiakaspalvelutukea tai auttamaan suojaamaan ja suojaamaan järjestelmiämme ja palveluitamme, saattavat tarvita pääsyn henkilötietoihin voidakseen tarjota kyseisiä toimintoja. Tällaisissa tapauksissa näiden yritysten on noudatettava tietosuoja- ja tietoturvavaatimuksiamme, eivätkä ne saa käyttää meiltä saamiaan henkilötietoja mihinkään muuhun tarkoitukseen. Saatamme myös paljastaa henkilötietoja osana yrityskauppaa, kuten sulautumista tai omaisuuden myyntiä.